Rijaliti učesnik i bivši robijaš, Kristijan Golubović, pričao je o svom prijatelju Miloradu Ulemeku Legiji i dotakao se trenutka kada se predao policiji i dobrovoljno otišao u zatvor.

Golubović tvrdi da su razlozi Ulemekove predaje bili porodični problemi, ali ne želi da precizira šta se tačno desilo dok mu Legija "ne da zeleno svetlo" da to uradi.

- Imao sam autoritet nad Legijom dok nije postao Legija. Uvek smo bili kao braća. Ja sam bio s njim sat i po vremena pre nego što se predao. Sedeli smo i pričali. Pisali smo poeziju njegovoj deci. Pisao je pesme deci i neću da kažem zašto se predao dok mi ne da zeleno svetlo. Porodična stvar je u pitanju. Smučilo mu se sve u privatnom životu, mučilo ga je sve i svašta, pa se predao - ispričao je Kristijan za "Republiku" i dodao:

Foto: ATA images

 

 

- On nije bio ničiji čovek, totalno za sebe. Čovek s milion evra u džepu nije hteo da kupi jedne normalne patike da nosi. Nije ga to zanimalo. Nosio je kožnu jaknu, lila trenerku i cipele. Ja kažem: "Ne ide ti to tako", on kaže: "Mutavi, ajde ne jedi g..." Imao je svoje rutine u trčanju, s treningom, otac vojnik, majka pobožna, bio je opsednut time da postane padobranac, koji je hteo da skoči 1.000 puta iz aviona - opisuje Golubović i nastavlja:

Foto: Arhiva Novosti

 

 

- To je bio Legija. Nije se drogirao, kao što se priča. Imao je dva puta, i sreća je što diše na doživotnoj. Ima vremena da se pokaje za sve što je uradio ili ne. Da sumira ceo svoj život, ali opet diše. Drago mi je jer mi je drug. On je moj saputnik bio kroz mnoge nezgode. Težina njegovih dela, to će platiti pred Bogom. Ja sam ih platio. Kad sam mu rekao da ćemo jesti paštetu u Centralnom zatvoru, on je rekao: "Ti možda, ali ja sigurno ne." Kad sam otišao po ručak i skočio na rešetke, a on leži na krevetu i kaže: "E, mutavi, bio si u pravu, i ja jedem istu tu paštetu, sad smo ovde na istom."

(Republika)

BONUS VIDEO: