Anđela ne deli mišljenje sa Draškom, a otkrola je šta missli da je razlog zabrane:  

- Bila sam jako iznenađena tom odlukom, jer ne vidim zašto bi neko bilo gde nekoga zabranio. U redu mi je da se na trgovima, koji su na otvorenom, biraju izvođači koji će nastupiti, ali smatram da svaki izvođač koji nastupa u klubovima, ima svoju publiku. Svako sluša ono što želi, a te osobe koje dolaze u klubove su punoletne i samim tim mogu da odlučuju šta je dobro za njih, a šta ne. Nikome nije jasno zašto sam se ja našla na toj listi -iskrena je pevačica.

 

- U prvih nekoliko dana nije ništa govorio, ali onda je verovatno istraživao moju ličnost, pa su pronađene neke moje fotografije iz spota "Lutka" u kojoj ja sa svoje dve drugarice u automobilu imam plastične pištolje. Kada sam nastupala u Banjaluci prošle godine, ta slika se iskoristila za bilbord. To je navodno bio razlog, jer sam ja sa tim bilbordima navodno publiku pozivala na nasilje. Smatram da za mene nema ništa problematično, ništa strašno, blamantno. Čak se trudim da i svojim mlađim fanovima budem primer - kaže Breskvica u emisiji "Kec na jedanaest" i dodaje da je mišljenje gradonačelnika ne zanima preterano.

- Neke moje pesme nemaju dubokoumne tekstove, ali nemaju pozivanje na nasilje, vulgarnost. Sa druge strane, muzika koju sam sada počela da pravim je sa mnogo lepim tekstovima, smatram da su "Sava i Dunav" i "Ko to tamo" prelepe numere i da svako može da se pronađe u njima. Ono što je meni posebno drago je to što na moje nastupe dolaze roditelji sa decom, i posle nastupa, ti isti roditelji dovode svoju decu da se slikaju sa mnom, pružaju mi ruku i čestitaju. Tako da pored toga meni ničije mišljenje nije bitno - zaključila je Breskvica.

BONUS VIDEO: