Mnoge devojke opsednute su željom da imaju zanosne obline, dok sve više njih ide "pod nož" kako bi ostvarile svoju želju. Starleta srpskog porekla, Koko Ostin jedna je od žena sa najvećom zadnjicom na svetu. Međutim, dobila je ozbiljnu konkurenciju kada se pojavila, takođe Srpkinja, Nataša Kraun.

Nataša je bivša manekenka poznata po svojoj ogromnoj zadnjici, dok se ona godinama trudila da njena zadnjica bude što veća. Ova devojka, poreklom Srpkinja, visoka je oko 178 centimetara i ima 135 kilograma, dok obim bokova iznosi neverovatnih 182 centimetara.

Cilj povećanja zadnjice jeste kako bi se osećala "moćno i se*si", a uzor joj je čuvena starleta Kim Kardašijan.

Foto: Profimedia

 

Nataša ne krije da se podvrgavala estetskoj hirurgiji kako bi njena zadnjica dobila na obimu, međutim, to nije jedina metoda kojom je uspela da je poveća.

Dnevno unosi preko 6.000 kalorija kako bi povećala masu, dane provodi konzumirajući pice i slatkiše. Ona je otkrila i da pojede i više od šest kilograma čokoladnog krema mesečno.

 

 

- Moja transformacija šokirala je mnogo ljudi. Dosta sam dobila na težini, ali moram da se ugojim još 25 kilograma. Teško je održavati ovo telo. Morate puno da jedete, oko 6.000 kalorija dvnevno, a mora i puno da se vežba - rekla je ona jednom prilikom.

Želja da drastično promeni svoj izgleda javila se čim je kročila u dvadeste godine. Već sa 20 imala je prvu estetsku operaciju.

 

 

Mnogi misle da je Nataša preterala, te da je pre intervencija bolje izgledala, no nju takvi komentari ne pogađaju. Svoje telo uspela je da unovči prodavajući svoje slike i snimke fanovima širom sveta.

- Nisam mislila da je moguće zarađivati novac na ovaj način, ali sada vidim da je moguće. Guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude. Uvek sam bila drugačija - otkrila je ona.

 

 

Dok je drugi osuđuju, ona veruje da je pravi primer drugima jer je drugačija i posebna.

- U Švedskoj žene misle kako moraju da izgledaju lepo, ali ja mislim da ljudi moraju da vide kako bi trebalo da izgledaju stvarne žene - rekla je.

Osim što je uradila zadnjicu, Nataša je imala i estetske intervencije na licu. Uradila je usne i jasgodice. Takođe je i promenila boju kose, te iz plavuša prešla u crnke.

BONUS VIDEO:

Magazin Novosti/Stil

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".