Naravno, sanjati neku osobu koja Vam je draga, a koja je preminula u stvarnom životu, može biti odraz Vaših osećanja u vezi te osobe.

Jednostavno, još uvek Vam nedostaje i teško se nosite sa njenom smrću, ne uspevate da je prebolite.

Foto: Profimedia

 

 

Sanjati pokojnu majku

Sanjati pokojnu majku ukoliko trenutno prolazite kroz težak životni period znak je da Vam je potrebna pomoć. Prirodno je da se za to oslanjate na svoju majku. NJena pojava u snu Vas smiruje i poručuje da će sve proći dobro. Dobićete pomoć koja Vam je potrebna i uspećete da se rešite problema.

Ukoliko je u snu Vaša majka tražila pomoć, to je znak da ćete sami morati da se borite sa svojim problemima. Pomoć ne očekujte, jer je nećete dobiti.

Čak bi i članovi porodice mogli da Vas odbiju ukoliko se oslanjate na njih za pomoć. Verujte u sebe i svoje sposobnosti, to će biti dovoljno da prevaziđete poteškoće. Ovo će Vam pomoći da naučite da budete samostalniji i da se ne oslanjate na nepouzdane ljude.

Sanjati mrtvaka generalno je loš znak. Sanjati svoju mrtvu majku takođe. Ovakav san upozorava na moguće prepreke u narednom periodu. Međutim, sa njima ćete lako izaći na kraj.

Ukoliko je Vaša majka živa, a sanjali ste da umire ili da je mrtva, to ima jako loše značenje.

Ponovo Vam ukazuje na moguće poteškoće u narednom periodu, uglavnom u vezi aktivnosti koje planirate da započnete. Moguće je i da ćete pretrpeti gubitke i razočarenja.

Foto: Profimedia

 

 

Sanjati pokojnog oca

Sanjati pokojnog oca može značiti da osećate kao da su neke stvari između Vas ostale nerešene ili nedovršene kada je on umro. Možda žalite zbog nečega što niste radili dok ste imali priliku.

Prošlost ne možete da vratite, prema tome, potrebno je da nađete način kako da se nosite s njom i sa svim problemima u vezi nje. Morate da prihvatite da su pitanja koja postavljate sebi samo teret. Ne možete dobiti odgovor na njih ili rešiti probleme koji su ostali.

Morate naći način da prihvatite smrt svog oca kako biste mogli da nastavite dalje sa svojim životom.

Ukoliko ne možete sami da se izborite sa ovim gubitkom, potražite pomoć neke bliske osobe ili stručnjaka. Naučite kako da oprostite ocu i sebi.