Aleksandra Prijović je zakazala koncert u Zadru koji bi trebalo da se održi u sali ŠC "Višnjik".

Gradonačelnik Zadra je prvo odbio da prihvati da će srpska pevačica nastupiti u pomenutoj dvorani, zatim se navodno predomislio, a sada je izdao saopštenje u kojem je obavestio javnost o razrešenju direktora Denisa Karlovića.

Foto: ATA images

 

 

"Skupština trgovačkog društva 'ŠC Višnjik' d.o.o. koju predstavlja gradonačelnik Grada Zadra pripremiće odluku o razrešenju direktora tog Društva Denisa Karlovića.

Već neko vreme postoji narušeno poverenje između Uprave i Skupštine ŠC Višnjik d.o.o, odnosno direktora i mene kao gradonačelnika, što je rezultiralo ovakvom odlukom. Prvenstveno se to odnosi na nedoslednost u komunikaciji i različitim shvatanjima prioriteta u delatnosti samog Društva".

To nepoverenje produbljeno je i u prigodi razgovora o organizaciji koncerata više izvođača za koje je direktor tražio moju saglasnost, iako to nije uobičajeno za slična događanja za koja direktor oduvek potpuno samostalno donosi odluke.

Konačno, manipulisanje netačnim informacijama prema javnosti nanelo je reputacijsku štetu tom trgovačkom društvu i Gradu Zadru i potvrdilo nemogućnost dalje saradnje u pravima međusobnog nepoverenja. Sva prošla i buduća ulaganja u taj sportski kompleks čine dugogodišnji program razvoja sporta Grada Zadra koji se provodi planski u više mandata bivših gradonačelnika.

Foto: Jutjub printskrin/ Diadora TV

 

 

Kroz taj program planski se ulažu značajna proračunata sredstva u nove sportske sadržaje i tako će biti u budućnosti te zahvaljujem na doprinosu direktoru Karloviću koji je učestvovao u provedbi više takvih projekata".

Dodao je kako će Karloviću biti ponuđeno odgovarajuće radno mesto u ŠC Višnjik skladno sistematizaciji radnih mesta i njegovoj stručnoj spremi.

(Informer)

BONUS VIDEO: