Glumica Anđela Jovanović odbila je da deli kadar sa starijim kolegom Branislavom Lečićem, čiji advokati su protiv nje, zbog povrede ugleda i časti, podneli tužbu.

Glumica Anđela Jovanović odbila je da deli kadar u seriji "Radio Mileva" sa starijim kolegom Branislavom Lečićem, a kako je u svom saopštenju navela, razlog za to je "neprijatan događaj iz prošlosti".

Foto: ATA images

 

 

Branislav Lečić je trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za seksualno uznemiravanje, a producenti popularne serije su, s obzirom na to da je Anđela odbila da sa Lečićem deli kadar, bili prinuđeni da nađu zamenu.

Foto: ATA images

 

 

- Anđela glumi u seriji od početka i produkcija je uvažila njenu molbu kada je rekla da ne želi da joj partner bude Lečić - kaže izvor upoznat sa prilikama na snimanju. Kako otkriva, Lečića je zamenio jednako popularan glumac Irfan Mensur, a sporne scene su već i snimljene i emitovane, piše Blic.

Foto: RTS printskrin

 

 

U pomenutim scenama u "Radio Milevi", Jovanovićeva igra scenu u kojoj lažno svedoči protiv Mensura, koji tumači lik direktora škole pred penzijom.

Foto: RTS printskrin

 

 

(Informer)

BONUS VIDEO: