Dok na društvenim mrežama bukti rat fanova koji preti da preraste i u nemire na ulicama za vikend, Teja Dora i Breskvica nastavljaju kampanju promovisanja svojih pesama.

Dve mlade zvezde gostovale su na "Kurir televiziji" da bi se osvrnule na čitavu aferu koja ih ovih dana prati. Teja Dora je došla nešto ranije, pa je u trenutku kada je Breskvica došla u studio već uveliko iznosila šta joj se ovih dana dešava.

- Slegli su mi su utici pomalo. Super se osećam, stvarno velika čast da predstavljam baš ja Srbiju na Evroviziji ove godine. Baš polako krećemo i sa pripremama. U stvari, ne polako. Baš smo krenuli zapravo sa pripremama. Ja već razmišljam o idejama za nastup, kako to da napravimo još veće za veći stejdž. I eto, bukvalno kako se završilo, prošao je jedan dan, malo smo se opustili i već su sledeće stvari došle na red - rekla je pevačica.

Kaže da ne namerava da menja nastup osim jednog detalja:

Foto: RTS printskrin

 

 

- Na nastupu na Evroviziji se ništa neće promeniti u smislu priče koju smo hteli da pokažemo, koja je povezana sa pesmom. Ali će se promeniti u smislu da - evo mogu da otkrijem, pošto mislim da sam već negde to rekla - da će kamen biti mnogo veći, sve će biti mnogo veće i takođe još neke elemente ćemo ubaciti. U svakom slučaju, samo još više da dočaram tu priču koja će sada biti na tom većem prostoru. Pesmu ću pevati na srpskom.

Otkrila je ko bi po njenom sudu osim nje i Breskvice zaslužio pobedu na Pesmi za evroviziju.

- Pa iskreno Konstrakta i Zorja, ako mogu da odaberem dva izvođača. Ako moram između njih da biram, ajde da kažem Zorja, pošto Zorja nije bila do sada, Konstrakta jeste, ali meni lično obe imaju fenomenalan nastup i pesmu.

Foto: ATA images

 

 

Negativne komentare gotovo da i ne čita:

- Na ovako velikom događaju, velikom takmičenju koje smo imali, mislim da je očekivano da svako ima neki svoj izbor. Ja se stvarno nisam bavila negativnim komentarima i generalno nemam običaj da idem sad i da čitam ispod YouTube-a komentare niti da čitam komentare po Twitteru. Ono što ja čitam je ono što meni stigne na moj Instagram, uglavnom na Instagram, na TikToku ne idu toliko poruke, ali na Instagramu, ono što sam ja čitala, ja ne znam, mislim to je prelepo, ljudi su presrećni i najbitnije od svega mi je što sam uspela da prenesem tu emociju koju sam ja želela.

Foto: RTS printskrin, ATA images

 

 

A o odnosu sa Breskvicom kaže da je prijateljski i pun podrške:

- Apsolutno, apsolutno, apsolutno smo se podržavale pre ovoga. Tokom takmičenja pomagalesmo jedna drugoj i davale savete. Čak je bilo i nekih tehničkih stvari koje nismo skapirale u jednom tenutku pa smo se pitale: Hej, znaš li kako sve ovo da rešimo?! Mislim u svakom slučaju jako, jako se i dalje podržavamo, naravno.

BONUS VIDEO: