Pevačica Jelena Karleuša godinama se bori za životinjska prava, te često ljudima diže svest o tome. 

Ona je sada na svom Instagram profilu objavila potresnu poruku. Pevačica je još jednom javno zamolila sve ljude da prestanu da jedu životinje. 

 

 

- Dame i gospodo, draga deco... Ovako tele plače dok ga dovode na klanje. Ovo je niegov poslednji snimak. U kamionu sa drugim nesrećnim životinjama stoji u sopstvenom izmetu i mokraći nemoćno da se spasi, bez glasa, bez prava na svoj život. Jedino što može jeste da plače od straha. Suze i strah su emocija, osećanje, a emocije imaju inteligentna bića. Setite se ovog nesrećnog bića i njegovih suza kada vidite parče njegovog tela u tanjiru. Vaš ručak je plakao. Vaš ručak se upiškio od straha, vaš ručak nije želeo da bude ubijen. Vaš ručak je želeo da živi ali je surovo zaklan u klanici. Ako već možete da birate, birajte milost, birajte da jedete ono što nije plakalo od straha - napisala je Jelena Karleuša u svojoj objavi. 

Podsetimo, Jelena je i pre nekoliko dana putem svog Instagram profila na sličan način pokušala da podigne svest ljudi o ovoj temi. Pevačica je poznata kao neko ko je borac prava za životinje. 

BONUS VIDEO: