Međutim, ovo nije prvi put da glumci imaju potrebu da reaguju, tako je prošle godine, na predstavi "Voz" koju su igrali Voja Brajović i Sergej Trifunović, predstavu obeležio incident.

Jedan od muškaraca nije prestajao da uzima telefon, pa je Sergej prekinuo predstavu, prišao i oduzeo mu telefon. Ovo je za Jutarnji.hr,  potvrdilo nekoliko ljudi koji su bili na predstavi.

O ovom ogađaju je pisao i Večernji.hr, ističući da je publika pravila galamu, a to je smetalo glumcima.  Kak koja je prelila čašu, bio je upravo taj muškarac. 

Foto: Petar Milošević

 

- Sergej Trifunović se više puta u izvedbi referisao na kašalj iz publike, jer ga jednostavno nije bilo moguće ignorisati. U jednom trenutku je osobi u prvom redu poručio da ‘slobodno otvori bombonu jer im nimalo ne smeta’, a zatim i publici kazao neka samo oni pričaju, jer nema smisla da se s njima nadglasava. Dok je kružio po parteru, momku koji ga je vrlo očigledno fotografisao i snimao, oduzeo je mobilni, bacio ga na pod i zaradio aplauz - preneo je tada Večernji list reči gledalaca.

"Kad se trudiš da igrom demantuješ pisca koji je rekao 'da je Gospod hteo ovakvu sudbinu bi dodelio narodu nekom čitljivijem, pismenijem, narodu nekom manje zaboravnom nego što smo mi Srbi. Pazite koliki je naš zaborav, kad mi dođemo u pozorište i telefoniramo pola sata. Bez prestanka telefoniramo. I vi mi gospođo oprostite što sam vas opomenuo, ali nemam živce kao konj, nisam mogao da izdržim. Pola sata ste bili na telefonu i ja sam vas video. I vidim vas, i sada vas vidim, praštajte ljudi, molim vas oprostite mi. ", rekao je Nenad Jezdić tokom obraćanja publici.

Foto: ATA images

 

 

BONUS VIDEO: