Naime, Milica je na svom Fejsbuk profilu objavila poruke sa anesteziologom koji je objasnio da tokom poslednjih dana Lane nije bio sposoban da rasuđuje.

Foto: Jutjub printskrin/Vodič za roditelje

 

 

- Posete u kovid bolnicama su bile zabranjene tokom cele pandemije, bez obzira na težinu kliničke slike obolelih. Kako vidim, vaš otac je par dana pre navedenog događaja, u trenutku kada se fotografisao, već bio na respiratoru, ali na neinvazivnom modu, što znači da je u tom trenutku bio jako lošeg stanja. To opet znači da mu je i moć rasuđivanja bila jako smanjena - rekao je lekar i dodao:

 

 

- Kako vreme prolazi, na dan kritičnog događaja, kada je došlo do navodne posete prijatelja, njegovo opšte stanje, a samim tim i moć rasuđivanja je bilo sigurno mnogo gore nego onog dana kada je nekako uspeo da napravi fotografiju. Pretpostavljam da nije mogao ni da se javi na telefon? S obzirom na to da je u toku istog dana intubiran, znači uspavan, uveden u anesteziju, nema nikakve šanse da je u vreme kritične posete prijatelja bio u stanju da rasuđuje i daje izjave takvog tipa - napisao je anesteziolog i predložio Gutovićevoj da se zvanično obrati upravi Vojnomedicinske akademije u Beogradu u kojoj je njen otac lečen.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, Milica Gutović se nedavno oglasila na društvenim mrežama, tvrdeći da je medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

(Blic)

BONUS VIDEO: