Glumac Uroš Jovičić otkrio je brojne nepoznate i zanimljive detalje sa snimanja filma "Montevideo", a pričao je i o voditeljskom poslu u kom se takođe odlično snašao.

Poznato je da je Uroš u braku sa lepom DŽeni koju je upoznao na snimanju filma "Montevideo", a sa kojom je danas u skladnom braku i imaju sina Olivera.

- Želim da mi se desi još jedan "Montevideo", samo ovog puta neću da se ženim, rekao je Uroš kroz smeh.

Foto: Z. Knežević

 

 

Sa nama je otkrio kako je izgledao trenutak kada ju je prvi put video, kao i to šta je sve morao da uradi da bi je osvojio.

- U tom ludilu pripremanja za snimanje ja sam samo video jednu malu, crnu, slatku, kovrdžavu devojčicu i pomislio sam: "Vidi kako lepa devojka". Ja sam prvo prišao da se javim čisto nekako iz znatiželje jer nikad nikog takvog nisam upoznao. Bila je sva tako lepršava u nekoj crvenoj haljinici, pritom je ona tad imala 16 godina, baš je bila mala nekako. Nisam imao insinuacije: "Sad ću ja da bacim šarm", nego je meni je bilo zanimljivo što je ona bila sa drugog kontinenta, rekao je Uroš u emisji "Bindž" i dodao:

- I tako smo počeli da se družimo i onda korak po korak, mic po mic, eto nas. Ja sam se stalno nešto glupirao pred njom. Inače ne sviram gitaru, ali sam za nju svirao, nešto lupetao gluposti, smišljao joj pesme i upalilo je, rekao je Uroš u emisiji "Bindž".

 

 

Šta je sve Uroš imao da kaže o snimanju "Montevidea", o svom voditeljskom poslu, kao i o mnogim zanimljivim detaljima iz privatnog života, možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu.

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...