Đorđo Kantarini imao je samo pet godina kada je kročio pred kamere u jednom od najdirljivijih filmova, o jednom od najtežih perioda u istoriji čovečanstva.

FOTO: Pritnskrin Jutjbu MOVIECLIPS

 

Đorđo je igrao sina u filmu "Život je lep" (La vita e bella), a otac mu je "bio" maestralni Roberto Benjini. 

FOTO: Pritnskrin Jutjbu MOVIECLIPS

 

Godine su prošle, mali Đorđo je odrastao i danas je pravi zavodnik.

Kantarini, koji danas ima 33 godina, davno se preselio u Ameriku gde se i dalje bavi glumom, ali kada je počela pandemija, vratio se u Italiju, u grad Montefjasko. Inspirisan svojom majkom, koja je medicinska sestra, radio je u kovid centru na proceduri praćenja kontakata dokazano pozitivnih pacijenata.

Pogledajte kako izgleda Đorđo danas!

Posle ovog filma Đordo je imao još jednu dečiju ulogu, igrao je Maksimusovog sina u filmu "Gladijator".

 

 

Nakon što je njegov film "Život je lep" (1997) dobio sedam nominacija za Oskara, Roberto Beninji se susreo sa tadašnjim italijanskim predsednikom Oskarom Skalfarom i nakon što se rukovao rekao: "Sada imam Oskara u mojoj ruci!" Roberto je stvarno nakon toga dobio Oskara za glavnu mušku ulogu i to ispred Edvarda Nortona u njegovoj životnoj ulozi, a film je dobio za najbolji strani i najbolju muziku. I njegova proslava na ceremoniji je bila zapamćena kao najluđa, budući da je skakutao po stolicama (popeo se na naslon stolice Stivena Spilberga) do podijuma i nakon što mu je sunarodnica Sofija Loren uručila Oskara za najbolji strani film, zahvalio joj se na lepoti.
Širem auditorijumu je postao poznat po ulogama u filmovima DŽima DŽarmuša.

Mondo

BONUS VIDEO: