Naime, navodni preljubnik koji živi u Luganu imao je šta da vidi - na automobilu je bila ispisana besna poruka devojke koja je saznala za njegovu avanturu. Ona je odlučila da se postara da njen izabranik tu avanturu nikad ne zaboravi.

Objava na društvenoj mreži Tik-tok koju je objavila jedna devojka iz Srbije, Snežana, prikazuje fotografije skupocenog Mercedesovog džipa čija vrednost se procenjuje na preko 100.000 evra, a koji je uništen porukama žene koja tvrdi da ju je prevario.

Poruke su ispisane markerom po bočnom, kao i zadnjem delu skupocenog belog mercedesa, a mogu se videti i crteži srca. Ova fotografija zabeležena je na javnom parkingu između zgrada u Zemunu.

- Mene si našao da lažeš. P**ko ja sam Snežana, ko je u našem krevetu!? LJubavi. nek se potpiše i ona - napisano je na automobilu, a priloženo na fotografijama.

Foto: Tiktok printskrin/snezanaisidorovic

 

Foto: Tiktok printskrin/snezanaisidorovic

 

Snežana je u opisu objave napisala "Trebam li još neku potpisati", ali trenutno nije poznato da li je ona ostavila poruke preljubniku iz Švajcarske ili je samo podelila sadržaj na mrežama.

Ubrzo su se nizali brojni komentari korisnika, te je deo njih zauzeo stranu prevarene žene, dok ima i onih koji su osudili ovakav čin. Kako su navodili u komentarima oni koji su uz nju, trebalo je da "ostavi poruku ključevima ili sprejom", ističući da bi tako poruka bila "trajnija i jača".

"Sprej se ne skida, ne može da se prefarba, mora do kraja da se guli gore, čak i od ključeva. Nije da dajem ideje,al ono.", "Mlako je ovo markerom ili karminom, ključevima sledeći put", "Više bi ga zabolelo da si sve 4 gume probušila i teraš dalje.", samo su neki od komentara.

Oni koji su osudili njen poduhvat, označili su ga kao "vandalizam", pa su pojedini istakli da je na ovaj način izvesna Snežana više rekla o sebi nego o njenom preljubniku.

 

@snezanaisidorovic

Trebam li jos neku potpisati? ♬ Lucifer - Jelena Karleusa

 

"Ovo je samoponiženje same sebe. Potrošiš vreme da ispišeš ovo, umesto da se samo nasmešiš i zahvališ toj drugoj, pošalješ joj cveće i piće, i bivšeg u paketu", "Samo si pokazala da je bio u pravu što je našao drugu", "Gospodin čovek. Eto tako naiđe na neku, valjda će posle ovoga pametnije da bira", nizali su se komentari.

(Kurir)

BONUS VIDEO: