Seka važi za jednu od najpoznatijih pevčica u našem regionu, a sada je objavila dirljiv instagram stori sa groblja, stavila je fotografiju spomenika svog pokojnog oca. 

Ova objava je dirnula mnoge pratioce, a njen otac je preminuo na Badnji dan pre sedam godina. 

Nažalost, Seka je u jratnom periodu izgubila kontakt sa ocem. Ona se sa majkom, bratom i očuhom preselila iz rodnog grada prvo u Banju Koviljaču, zatim u Lipolist, dok je njen otac otišao u Austriju.

Foto: Printskrin/Instagram/seka_aleksic

 

Godinama se nisu čuli ni videli sve dok Sekina tetka nije srela njenog oca u Austriji.

Posle toga susreta, ponovo su obnovili kontakt, a  međuvremenu očuh je bio tu da zameni očinsku figuru. Nekoliko puta je isticala da se trudio oko lje.

U jednoj ispovesti za medije, učio ju je je istoriju, srpski jezik i nemački.

Ipak, ističe da je ključna figura u tome da ne zaboravi svog pravog oca bila njena majka, koja je uvek govorila samo pozitivno o njenom biološkom ocu.

- Moja mama je uvek govorila da je moj tata najbolji, da je moj tata divan čovek, da moj tata nije dobar samo kada popije, ali da ne da nije dobar nego je eto tako malo preke naravi. Moja mama nikada za mog tatu nije ništa ružno rekla i uvek me je učila da je tata-tata i da niko drugi ne može da bude tata - ispričala je Seka jednom za Blic.

 

BONUS VIDEO: