Društvo pevačici je pravio i njen suprug Ivan Crnogorčević. Danica i Ivan su se zajedno fotografisali sa Novakom i Jelenom:  

- Veliki si Nole! Gospodu hvala što nam je otvorio put da budemo večeras svi zajedno. Veče za pamćenje svih nas! - istakla je Danica uz fotografiju.

 

 

Fotografija na kojoj su dva para koji predstavljaju ponosu Srbije, oduševila je mnoge:

Danica Crnogorčević je popadija, jer je u braku sa đakonom Ivanom Crnogorčevićem i ima troje dece, a svojevremeno je pričala kako je biti popadija 

- Ja sam jedna od mnogih koje su se ostvarile na oba polja, tako da deca i porodica uopšte nisu prepreka, ako se, naravno, udate ili oženite osobom koja vas podržava u vašem radu i koja vam pomaže da ostvarite svoje želje i planove vezano za taj posao. Ako vas voli, onda svakako da će to podržavati i biti uz vas. Moj suprug i ja smo zajedno u ovome što radim, imamo i zajedničke projekte. On ima velikog dara za pisanje, ne samo pesama nego uopšte. Između ostalog, autor je i pesme koja je doživela veliku popularnost kod naroda. To što sam mlada postala majka i što već imam troje dece, to je najveće bogatstvo koje mladi treba da steknu što ranije, a ne da čekaju da se "nažive". A odluka je svakako bila udaja za mog supruga i naše ljubavi, koja se temelji prvenstveno na ljubavi prema Gospodu - ispričala je jednom prilikom Danica i dodala: 

– Otkad smo stupili u bračnu zajednicu, živimo odvojeno. Uglavnom sami vodimo brigu o našoj deci, naravno, bake i deke su uvek tu da nam pripomognu - izjavila je etno pevačica.  

 

 

Jelena prati Noleta na brojnim mečovima, tako se redovno oglašavala na Instagramu: 

Pesma koja je pratila većinu objava o Đokovićima jeste numera Danice Crnogorčević "Veseli se srpski rode", koju Nole često zapeva u trenucima slavlja, što je bio slučaj i 4. avgusta kada mu je dodeljeno olimpijsko zlato. 

Danica Crnogorčević se u jeku njegove pobede više puta oglasila, a ispod objave Jelene Đoković, na kojoj pozira sa članovima porodicom, ostavila je divan komentar: 

- Porodica! Hvala vam za sve - napisala je Danica. 

BONUS VIDEO: