Svet se i dalje šokiran onime što se dogodilo, a sada se oglasila i jedna koleginica našeg tragično nastradalog Lazara.

Radi se o sportistkinji Hejli Adams, osobi koja je na svojim društvenim mrežama već u dva navrata. Ona se prvo oprostila od njega, kada je objavila i jednu emotivnu poruku.

- Imala sam tu privilegiju da ga poznajem i da treniramo zajedno sa njim 2022. godine na igrama. On je bio jedan od najboljih trening partnera koje sam ikad imala. Ne samo zbog njegovih atletskih sposobnosti, već i zbog toga kakva je osoba bio.

Volimo te Lazare, iskazivaćemo ti čast na najbolji mogući način koji znamo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haley Adams (@haleyadamssss)

Od ove objave je prošlo nekoliko dana, kada se Hejli još jednom oglasila.

- Tužna sam, besna sam, srce mi je slomljeno. Nemam prave rčei da opišem kako se osećam. Lazar je zaslužio bolje, svi smo zaslužili nešto bolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haley Adams (@haleyadamssss)

Do sledećeg viđenja, Lazare. Život je dragocen, nikad nam nije sutrašnjica zagarantovana.

Ko je bio stradali Lazar Đukić

Lazar Đukić je poznati srpski krosfit sportista koji se proslavio na međunarodnoj sceni svojim impresivnim nastupima na raznim krosfit takmičenjima.

Đukić je konstantno bio jedan od najboljih takmičara u Evropi i više puta je predstavljao Srbiju na CrossFit igrama.

Đukić je rođen u Srbiji i svrstao se među vrhunske krosfit sportiste iz regiona. Đukić se više puta takmičio na CrossFit Games, gde se konstantno plasirao među vrhunske sportiste. NJegov najbolji finiš bio je 2022. godine, gde je zauzeo 9. mesto u ukupnom poretku, što je značajan uspeh s obzirom na intenzivnu konkurenciju.

Šestostruki nacionalni šampion Srbije počeo je da se bavi krosfitom tokom studentskog radnog putovanja u SAD kada ga je cimer upoznao sa ovim sportom, piše Dejli mejl. 

NJegov brat Luka takođe učestvuje u CrossFit izazovima.

BONUS VIDEO:

(Telegraf)