Pevačica je ostala zadivljena kada joj je na primorju prišla devojčica i zapevala njenu pesmu "Pucaj u ljubav". Jelena nije odolela, pa se pridružila tinejdžerki .

- Ovo je tako talentovano dete, bravo, ovo je bilo nemam reči - bila je oduševljena JK, a njihov zajednički snimak pobrao je brojne simpatije.

Diva je 17. avgusta proslavila rođendan, njeni fanovi  uputili su joj niz čestitki, a Jelena im se zahvalila počastivši ih spotom za pesmu "Benga". Prema pisanju "Informera", Jelena je snimila sve najopasnije scene i nije štedela na ovom projektu pa je za ekranizaciju pesme izdvojila čak pola milona evra. 

Foto: Printskrin/Tviter/afterkodmilice1

 

- Pesma "Benga" bila je omalovažena do te mere da je na društvenim mrežama proglašena za skip pesmu. Desio se i presedan u istoriji šou-biznisa, da sam autor teksta (u ovom slučaju Gazda Paja) na Iksu napiše da je pesma, citiram "neslušljiva" i da je saglasan sa mišljenjem većine da je pesma promašaj iako je pesmu napisao i za to dobio honorar. Pesma "Benga" po slušanju nije prelazila statističku grešku što su pokazivale sve brojke i pregledi. Jedino što je imalo tendenciju da obori sve rekorde bio je hejt. Javne ličnosti su se utrkivale da daju svoj uglavnom negativan sud i doprinesu masovnom napadu. Godinu dana kasnije, pesma "Benga" beleži skok slušanosti od 800 odsto po statistici na muzičkim platformama i sada vodi kao najslušanija pesma leta. Bilo je potrebno godinu dana da pesma "eksplodira" na TikToku i ja sam je uvrstila na spisak pesama na koncertima. Da, čak sam je i ja privremeno bila izbacila. Sada bengamo zajedno uz novi muzički pravac koji sam rodila u bolnom porođaju bez epidurala dugom godinu dana - napisala je JK.

 

BONUS VIDEO: