Kada je pevačica na svom Instagram profilu oglasila da se razvodi, oglasila se i Ela Dvornik, ćerka Dine Dvornika. Otkrila je kako se odvija proces njene brakorazvodne parnice. Ela je influenserka koja je sa Britancem Čarlsom Pirsom dobila dvoje dece, ali sad već neko vreme vodi bitku za rastavu.

-Čestitam, dabogda i ja doživim rastavu nekad…. jer sam u braku bila dve godine a u rastavi sam već 3 godine i kako se čini - samo je nebo granica. Malo mi fali da počnem pisati Deda Mrazu - možda njega saslušaju pa ubrzaju- napisala je Ela Dvornik.

Podsećanja radi, Ela je tek u avgustu otkrila kako se ona i Čarls Pirs razvode, a mesec dana ranije je u Katastru zabeleženo da je Čarls nju tužio zbog udela u kući u Balama, kojoj je ona jedini vlasnik. Kuća ima 124 kvadratnih metara, a dvorište 551 kvadratni metar, ukupno 675 kvadratnih metara,

Par je živeo u Balama u Istri sa dve ćerke, šestogodišnjom Bali Di i trogodišnjom Lumijom Ren. NJihova ljubavna priča počinje kada je Ela sa 22 godine upoznala Čarlsa u Londonu, a venčali su se na Dan zaljubljenih 2019. u Las Vegasu posle pet godina ljubavi i tri godine veridbe.

BONUS VIDEO: