Поједини стручњаци тврде да журка и није нека журка ако се сећаш свега што се на њој десило и што си урадио. Исти аутори веле - што је опсег сећања мањи, то је журка све боља.

Постоји доста "парти хероја" који су тај ниво сећања свели на - нулу! Многи од њих су урадили ствар за памћење у таквим стањима. Свима за памђење и препричавање осим аутору (не)дела - њему за заборав. Иако, када мало боље размислимо, нема потребе ни за заборав - ионако се ни несећа како је тако нешто успео да изведе.

Један од њих био је момак који је пре десетак лета успео да мало "испланинари" на Старом савском мосту у Београду и да успут и одспава једну партију кад је осетио да га је умор савладао. Да се не префорсира...

Сада смо добили још једног "хероја улице". Име - анонимно, локација - такође непозната, време "подвига" - као да је битно кад је за сва времена. Акција за памћење.

Погледајте и сами снимак момка који спава на врху саобраћајног знака и због ког се сви питају исто као и Фејсбук страница која је објавила видео:

- Како брате напаћени, како?

И молимо вас, не судите пре времена. Можда није био пијан, можда се само уморио и тражио удобни кутак да дремне...

БОНУС ВИДЕО: