Pojedini stručnjaci tvrde da žurka i nije neka žurka ako se sećaš svega što se na njoj desilo i što si uradio. Isti autori vele - što je opseg sećanja manji, to je žurka sve bolja.

Postoji dosta "parti heroja" koji su taj nivo sećanja sveli na - nulu! Mnogi od njih su uradili stvar za pamćenje u takvim stanjima. Svima za pamđenje i prepričavanje osim autoru (ne)dela - njemu za zaborav. Iako, kada malo bolje razmislimo, nema potrebe ni za zaborav - ionako se ni neseća kako je tako nešto uspeo da izvede.

Jedan od njih bio je momak koji je pre desetak leta uspeo da malo "isplaninari" na Starom savskom mostu u Beogradu i da usput i odspava jednu partiju kad je osetio da ga je umor savladao. Da se ne preforsira...

Sada smo dobili još jednog "heroja ulice". Ime - anonimno, lokacija - takođe nepoznata, vreme "podviga" - kao da je bitno kad je za sva vremena. Akcija za pamćenje.

Pogledajte i sami snimak momka koji spava na vrhu saobraćajnog znaka i zbog kog se svi pitaju isto kao i Fejsbuk stranica koja je objavila video:

- Kako brate napaćeni, kako?

I molimo vas, ne sudite pre vremena. Možda nije bio pijan, možda se samo umorio i tražio udobni kutak da dremne...

BONUS VIDEO: