Ejmi i Tami Slejton trenutno su jedne od najkontroverznijih rijaliti zvezda u Americi. Pre nekoliko godina su sestre pokrenule sopstveni šou, do sada su prikazane tri sezone, a gledanost je bila milionska. Zajedno su imale oko pola tone kilograma!

Zvezde rijalitija "1000 lb. Sisters" rođene su u Indijiani, a tokom detinjstva su se preselile u Kentaki. Tamo su provele većinu svog detinjstva, koje im nije bilo baš bajkovito. Potiču iz vrlo siromašne porodice. NJihova mama je radila, čak, tri posla, kako bi im omogućila osnovne stvari za život. Zbog toga nije imala dovoljno vremena da se posveti svojoj deci, što je dovelo do nastanka brojnih problema. Sve je bilo pod kontrolom, dok je o njima brinula baka.

Međutim, kada je ona preminula, počinju problemi. Kako je njihova majka mnogo radila, one su bile prepuštene sebi. Utehu su pronašle u hrani i počele su da stiču veoma loše navike. Kilogrami su počeli da se gomilaju.

Sestre su bile stalno zajedno, a 2014. godine su pokrenule svoj kanal na Jutjubu, gde su objavljivale kratke video zapise iz svog života. Brzo su stekle popularnost na toj društvenoj mreži. Tako ih je i primetila američka televizija, koja im je ponudila da pokrenu svoj rijaliti šou.

Ejmi je imala veliku želju da smrša, jer je htela da osnuje porodicu sa svojim suprugom. Takođe, želela je da motiviše i svoju sestru, kao i još dva brata da smršaju.

Rijaliti je počeo da se prikazuje 2020. godine. U prvoj sezoni Ejmi i Tami su se složile da se bore protiv zavisnosti od hrane i da bi trebalo da izgube dovoljno kilograma, kako bi se kvalifikovale za barijatrijsku hirurgiju. Do kraja 1. sezone Ejmi je dokazala da ima sve što je potrebno da preokrene svoj život, kada se njen lekar složio da je smršala dovoljno da se podvrgne barijatrijskoj operaciji. Tami, s druge strane, nije uspela da napravi značajan napredak, pa joj je uskraćena ta mogućnost. Nažalost, ovo je bio samo početak Ejminih i Taminih turbulentnih napora da izgube težinu.

Od tog rijalitija su dobro zaradile. Uticaj društvenih mreža, popularnost i novac su pozitivno uticale na Ejmi, koja je uspela da ostvari svoje želje i proširi porodicu. Takođe, i njihova dva brata su uspela da drastično da smanje kilažu, dok se Tami trenutno suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Lekari su joj rekli da, ako nastavi tako, može da umre za 5 godina.

Tami pije 8 flaša alkohola dnevno

Tami je posetio njen barijatrijski hirurg Erik Smit koji želi da joj pomogne da izgubi kilograme uz pomoć operacije koja je olakšala život brojnim ljudima koji su se borili s gojaznošću. Erika je šokiralo što se Tami neodgovorno ponaša, ne želi ni da pokuša da vežba, a konzumira i velike količine alkohola.

– Borim se s mentalnim problemima i depresijom – rekla je Tami. Hirurg joj je odgovorio da svoj život dovodi u opasnost takvim odlukama.

Tami mu je rekla kako trenutno ne želi da razmišlja o dijetama već želi da poradi na svom mentalnom zdravlju jer je jedino što je trenutno veseli partijanje i pušenje. Dodala je i da pije osam flaša alkohola dnevno. Hirurg je zaključio kako su Tamine izjave samo izgovori te da samo kupuje vreme i ne želi stvarno da poradi na sebi i izbori se za svoje zdravlje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tammy Slaton (@queentammy86)

– Odbija da napravi makar i najmanje promene u sopstvenoj ishrani, a kamoli nešto više od toga – rekao je.

Mnogi gledaoci takođe su se posebno zabrinuli za nju kada je otkrila da je u jednom trenutku, nakon partijanja prestala da diše. Tami je trenutno u klinici za rehabilitaciju, gde pokušava da prestane da puši i pije alkohol, a prijateljica koja je s njom u kontaktu kaže da se odlično oporavlja.

Osim žurki i alkohola s prijateljima koji je nisu od toga odgovarali, Tami je bila i u vezi s dvojicom muškarca koji je nisu inspirisali da izgubi kilograme - između ostalog i zbog raznih seksualnih fetiša koji uključuju hranjenje i nakupljanje velikog broja kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tammy Slaton (@queentammy86)

Iako gluma u ​​hit rijaliti seriji ima svoje prednosti kao što je plata koja pomaže Ejmi da izdržava svoju porodicu, a Tami da plaća svoje medicinske račune, poslednje, tri godine u "1000 lb. Sisters" nesumnjivo su imale visoku cenu. Ejmini i Tamini fanovi misle da bi još jedna godina sestara od pola tone samo stvorila više problema u njihovim životima. Smatraju da bi bilo dobro da se povuku sa malih ekrana i posvete se sebi i svom zdravlju.

BONUS VIDEO:

(Blic žena)