Prema nezvaničnim informacijama, proslavljeni košarkaš već mesecima nije u Crnoj Gori, a navodno sa izabranicom boravi u okolini Beograda, gde ona ima porodično imanje.

Foto: Profimedia

 

- Može se reći da Nikola živi drugu mladost i to mu i te kako odgovara. Jako se zaljubio i sve je ostavio zbog nove devojke. Pitanje je trenutka kada će zvanično da bude razveden. Iako sudski nije slobodan muškarac, to ga ne sprečava da živi sa svojom partnerkom i da zajedno putuju. Viđeni su s prijateljima i u Crnoj Gori. Ipak, najviše vremena provode u okolini Beograda, gde ona živi - kaže izvor upućen u život sportiste i nastavlja:

- Planirali su da ovo leto provedu na primorju, ali sada, kada se saznalo za njihovu vezu, možda to i izbegnu kako ih niko ne bi slikao zajedno. On se trudi da sačuva privatnost, ali mu to ne polazi za rukom, jer se uveliko priča o razvodu od supruge Violete.

Proslavljeni košarkaš i njegova još uvek zakonita supruga, doktorka radiologije Violeta, upoznali su se 2015. godine, a već u junu sledeće godine venčali su se na gala proslavi u Bečićima. U februaru naredne godine dobili su sina. Na njihovom svadbenom slavlju u luks hotelu bilo je oko 400 zvanica, koje su uglavnom donosile koverte sa novcem koje je čuvao Nikolin drug. Goste su tada zabavljali Miroslav Ilić, Đani, Ana Bekuta, Bane Mojićević, Rada Sarić i Dinča.

Violeta se, inače, oglasila povodom gorepomenutih navoda, te na priče o Nikolinoj novoj devojci kratko rekla:

- Nemam komentar na to što me pitate.

Kurir / Blic