Par je privukao pažnju kada su se tajno venčali, a sada će svoju radost krunisanja ljubavi podeliti i sa najbližim rođacima i prijateljima. 

Prema informacijama izvora, romantično slavlje dogodiće se na obali mora u Španiji, a potom će se napraviti velika srpska svadba u Srbiji. Ovaj put će broj zvanica biti veći, jer Ceca ima svoje zvanice, ali i Gudelji imaju rođake iz Trebinja:  

- Kada su odlučili da naprave svadbu, iako su venčanje obavili tajno, znali su da će biti problem organizacija jer oboje imaju širok krug rodbine i prijatelja koji su rasuti svuda po svetu. Na kraju je pala odluka da romantično slavlje na obali mora bude u Španiji, kojem će prisustvovati najbliži članovi porodice i Nemanjini klupski igrači, a onda prava srpska svadba u Beogradu sa svatovima iz Srbije. Svadba u Španiji trebalo bi da bude do kraja godine, a beogradska u sledećoj, kaže izvor blizak paru i otkriva detalje.

Foto: ATA images

 

Mlada pevačica će nositi venčanicu koju je kreirao dizajner poznatog svetskog imena: 

- Dok Anastasija vodi brigu u venčanici i haljini koju bi obukla kasnije, Nemanja je više zadužen za hranu i piće jer želi da ima poseban meni. Anastasijinu venčanicu radiće poznati kreator iz NJujorka i ona će tamo otići na probu, ne razumem se baš u ta imena kreatora pa nisam zapamtio koji je u pitanju. Znam da je već dobila nacrt koji je u nekim delovima prepravila, i da je izabrala materijale koji su joj ponuđeni za takav model. Radi se po njenim merama. Sa druge strane, Nemanja je tražio da sirevi budu iz Španije i Italije, kao i šampanjac koji stiže iz Toskane.

Među zvanicama u Španiji će biti oko 50 ljudi. Tu su ubrojani Nemanjine kolege fudbaleri iz Španije, ali i Anastasijina porodica i kuma. Par je zakupio sobe u jednom od najlepših španskih hotela, a tašta Svetlana će prvi put imati priliku da uđe i da vidi kuću u kojij će živeti Anastasija i Nemanja. Bračni par polako oprema svoj dom. Plaćene su i avionske karte za mnoge zvanice, a mlada se posebno raduje što bi na slavlje trebalo da stignu Veljko i Bogdana sa decom.

Foto: ATA images

 

Nekoliko  kuvara će raditi na specijalnom meniju, a Anastasija se bavi i dekoracijom prostora: 

- Tu će i Ceca imati svoj deo zvanica, kao i Gudelji čija rodbina je u Trebinju. Nekoliko kuvara će raditi na specijalnom meniju, a dekorateri već uveliko prave nacrte kako bi sve trebalo da izgleda uz pompezni vatromet i tortu na nekoliko spratova. Anastasija je sada baš u haosu jer osim što radi na izboru venčanice i opremanju enterijera nove kuće, mora da se bavi i dekoracijom ali i ostalim sitnicama oko venčanja.

Navodno je Ceca ta koja će pokloniti Tasi i Nemanji putovanje na medeni mesec, ali će odlazak  na put morati da pričeka, pošto Nemanji kreće sezona u Srbiji i brojni treninzi. Tašta je takođe spremila i poklone iznenađenja za mezimicu koja će živeti u Španiji. 

(Alo)

BONUS VIDEO: