Spasoje Gutović, jedan od dvojice sinova pokojnog Milana Laneta Gutovića, rekao je da je video objavu svoje sestre u vezi s nasledstvom svog oca, ali da ne želi da to javno komentariše.

- Video sam objavu, ali ne želim da komentarišem ništa vezano za tu temu. Hvala vam na razumevanju - kratko je rekao Spasoje za "Večernje novosti".

Spasoje je inače jedan od dvojice sinova legendarnog glumca, kog je dobio u braku s drugom suprugom, Biljanom Knežević. Gutovićev drugi sin zove se Jakov.

Foto: ATA images

 

 

Milica Gutović ćerka je iz prvog braka glumca, a ona ima i sestru Nevenu.

Podsetimo, Milica Gutović oglasila se pre dva dana na svom Fejsbuk profilu putem video snimka, uz tvrdnje da je medicinska sestra pred smrt njenog oca, koji se, po njenom iskazu, tada nalazio na intenzivnoj nezi, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom.

Foto: ATA images, Fejsbuk printskrin/Milica Gutovic

 

 

Prema Miličinoj priči, oni su bili svedoci, zajedno sa medicinskom sestrom, navodnog usmenog zaveštanja kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Kako dalje tvrdi, njen otac je na dan kada je usmeno zaveštanje napravljeno, bio pod kiseoničkom maskom i kacigom, jer bez nje nije mogao da diše, a u prilog ovome u videu je podelila fotografiju svog oca od tog dana.

(Novosti/M. N. M.)

BONUS VIDEO: