Pevačica Mira Škorić privatni život krije od očiju javnosti otkako se pojavila na muzičkom nebu, ali ipak su neke pikanterije iz njenog života procurile u medije.

Mnogi znaju da je pevačica bila deset godina u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem s kojim ima ćerku Milicu, koja je završila Medicinski fakultet.

Međutim, malo kome je poznato da je Škorićka bila verena sa bogatim biznismenom iz Nemačke. Ali, ta ljubav nije krunisana brakom jer ga je pevačica uhvatila u prevari i to sa muškarcem.

Škorićka i dve godine stariji biznismen iz Berlina upoznali su se na jednom prijemu, gde se ona pojavila kao specijalna gošća, i brzo su uplovili u vezu.

Foto: ATA images

 

 

Kako je nekada Kurir pisao, pevačica je bez najave banula kod biznismena u Berlina kako bi mu priredila iznenađenje. Međutim, kada je ušla u njegov stan, u koji je trebalo uskoro da se useli, zatekla je šokantnu scenu - Nemac je bio u krevetu s mlađim muškarcem!

Folkerki je pao mrak na oči, počela je da psuje i viče, a njen verenik je uporno ponavljao da mu je to samo dobar prijatelj. Škorićka mu nije poverovala, bacila je verenički prsten, zalupila vrata i zauvek ga napustila.

Foto: ATA images

 

 

- Jao, bože, mislila sam da se ovakve stvari dešavaju samo u filmovima. Ovakvu sramotu nikad nisam doživela. Toliko sam ponižena kao žena da ne znam kako da se nosim s tim. Nijednog trenutka nisam pomislila da bi me prevario s nekom ženom, a kamoli s muškarcem! Tu sliku ne mogu da obrišem iz svoje glave. Ovaj svet je otišao dođavola - pričala je Mira tada za Kurir.

- Zbog posla sam bila sprečena da neko vreme idem u Berlin, iako me je svakodnevno molio da dođem kod njega. Kada sam jedva uspela da odložim neke obaveze, rešila sam da ga iznenadim. Pošto imam ključ od stana, nisam mu se najavila, a kada sam ušla.... Evo i sada se ježim od toga! Uhvatila sam ga s muškarcem! Toliko sam povređena i da sam u tom trenutku imala pištolj kod sebe, ubila bih ih obojicu! Bacila sam mu prsten, okrenula se i otišla. Mnogo me povredio, izgubila sam veru u ljubav - iskreno je ispričala.

(Kurir)

BONUS VIDEO: